top of page

ALLROUND WENKBRAUWSTYLISTE

The Browtique Academy

Wil jij jouw eigen bedrijf starten en droom je van een carrière als Brow Artist maar heb je nog geen ervaring? Dan is deze training perfect voor jou! De training is geschikt voor mensen die willen starten als wenkbrauw styliste. Tijdens de training zorgen we ervoor dat jij alles leert omtrent wenkbrauwen en salon management, De training wordt 1 op 1 gegeven zodat alle focus op jou ligt en je alle aandacht krijgt die je verdient.

WAT KUN JE VERWACHTEN

tijdens de training?

Tijdens de 1-daagse allround wenkbrauwstyliste stomen we jou klaar om zelfverzekerd aan de slag te kunnen als wenkbrauwstyliste. We geven jou alle handvaten mee om direct zelfstandig aan de slag te kunnen. Tijdens de training beginnen we de dag met een uitgebreide theorie. Ik vertel je alles over de verschillende huidtypen, haarstructuren en het bepalen van de juiste kleur en vorm. De de theorie hebben we een rustmoment met een lekkere lunch zodat je alles even in je op kan laten nemen. Na de lunch zal ik een live demo geven waar je mee kijkt met hoe ik een behandeling uitvoer. Ik zal je mijn technieken uitleggen en je kunt vragen stellen. Na de demo ga je zelf aan de slag met jouw modellen. Aan het einde van de dag nemen we social media, het maken en bewerken van foto's en de salon management nog door. Na deze training ben je klaargestoomd om aan de slag te gaan als zelfstandig wenkbrauwstyliste.

DAGINDELING

tijdens de training

09:00 - 10:00     Uitgebreide theorie

10:00 - 10:45     Demo model

10:45 - 11:00     Korte pauze

11:00 - 12:30     Model 1 (wax & tint)

12:30 - 13:30     Lunch pauze

13:30 - 15:00     Model 2 (wax & henna of hybrid)

15:00 - 16:30     Model 3 (wax & henna of hybrid)

16:30 - 17:00     Salon management & social media

IMG_7301.JPG

STARTERSPAKKET

waarmee jij direct kunt starten

Ter waarde van €370,-

Schaartje, wenkbrauw meet tool, hennakwast, microbrushes, tweezerman pincet, mascara brushes, express cleanser, developer, verf light brown & naturel brown,pre mapping rope, fixing lotion, cleansing lotion, tint remover, verf bakje, 6 kleuren brow henna: Blond, Golden brown, Light brown, Medium brown, Dark brown, Black, of 6 kleuren liquid brow stain: Black, Dark brown, Medium brown, Light brown, Ash blonde, Light blonde.

JOUW INVESTERING

om jouw droom te volgen

€599,- excl. btw

Dit is inclusief lunch & een uitgebreid starterspakket waarmee jij direct aan de slag kunt.

Geïnteresseerd in deze training? Meld je aan via onderstaand formulier.

Bedankt voor jouw aanmelding! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page