HENNA BROWS

Bijgewerkt: jul 9


Henna Brows

Altijd al op willen staan met mooie wenkbrauwen? Probeer dan eens Henna Brows! Henna is een verf die langer op de huid blijft zitten, 1-2 weken, waardoor je langer een bijgetekend effect houdt. Zo sta je dus op met wenkbrauwen en kost het je minder tijd om ze bij te tekenen!Dan krijg ik toch rode wenkbrauwen?

Een veel gestelde vraag. De henna van Supercilicum komt van de hennastruik Lawsonia inermis. Deze struik komt oorspronkelijk uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en India. Van de bloemen wordt parfum gemaakt en van de groene bladeren de kleurstof die voor hennaschilderingen wordt gebruikt. Pure henna is dus groen en geeft een oranje/rode kleur af. In de browhenna van Supercilicum zitten pigmenten verwerkt waardoor de kleur niet oranje/rood wordt maar mooi bruin. De kleuren gaan van blonde, light brown, golden brown, medium brown tot zelfs dark brown. Dus voor iedereen is de henna geschikt!Liever niet de henna gebruiken bij: - Een vette huid. Bij dit huidtype blijft de henna minder lang zitten. - Bij erg volle, donkere wenkbrauwen. Dan kan je beter voor de gewone verf kiezen. - Zwangerschap. Door de hormonen kan het zijn dat de henna niet pakt of anders kleurt.

- Allergie voor PPD (paraphenyleendiamine), dit zit in haar- en gewone wenkbrauwverf.

- Eerder een allergische reactie op een hennatatoeage gehad.


Hoe weet ik of ik niet allergisch ben voor de henna?

Dat kunnen we testen! Dit doen we door een klein beetje henna achter het oor aan te brengen en 48 uur te laten intrekken. Na 48 uur geen reactie? Dan kun je gewoon de behandeling ondergaan! We doen dit bewust achter het oor, want als je toch allergisch blijkt dan kan je dit makkelijker verbergen.


Waar moet ik op letten na de behandeling?

Na de behandeling mag er de volgende 24 uur geen water op de wenkbrauwen komen: niet zwemmen, sauna in of douchen. Door de waterdampen kan de henna sneller vervagen. Ook is het verstandig om de volgende 24 uur niet in de zon of onder de zonnebank te gaan. Er mag de hele tijd geen olie of scrub op de wenkbrauwen komen. Dit zorgt ervoor dat de henna er vrij snel af is!


CONTACT

The Browtique

Het Laantje 13

23371 PT Hardinxveld-Giessendam

E: info@thebrowtique.nl

T: 06-53119072

Maandag     gesloten

Dinsdag      10.00-21.00

Woensdag   10.00-17.00

Donderdag  10.00-21.00 

Vrijdag        10.00-17.00

Zaterdag     10.00-14.00

Zondag       gesloten

SALON

  • Facebook
  • Instagram