top of page

ALLROUND WENKBRAUWSTYLISTE

The Browtique Academy

Heb jij al ervaring als wenkbrauwstyliste, maar wil jij wat extra's aanbieden aan jouw klanten? Henna brows zijn de perfecte toevoeging aan jouw behandelingen. Tijdens de training leer jij de perfecte wenkbrauw te creëren. De training wordt 1 op 1 gegeven zodat alle focus op jou ligt en je alle aandacht krijgt die je verdient. Ik ga ervan uit dat je de basis van wenkbrauwen epileren en waxen al onder de knie hebt. 

WAT KUN JE VERWACHTEN

tijdens de training?

Tijdens de henna brows training gaan we jou leren om de perfecte wenkbrauw te creëren. We geven jou alle handvaten mee om strak te kunnen verven. Tijdens de training beginnen we de dag met een uitgebreide theorie. Ik vertel je alles over de verschillende huidtypen, haarstructuren en het bepalen van de juiste kleur en vorm voor jouw klant. Na de theorie zal ik een live demo geven waar je mee kijkt met hoe ik een behandeling uitvoer. Ik zal je mijn technieken uitleggen en je kunt vragen stellen. Na de demo heb je een korte pauze en daarna ga je zelf aan de slag met jouw modellen. Aan het einde van de dag weet jij alle ins en outs van het zetten van de perfecte wenkbrauw.

DAGINDELING

tijdens de training

09:00 - 10:00     Uitgebreide theorie

10:00 - 10:45     Demo model

10:45 - 11:00     Korte pauze

11:00 - 12:30     Model 1 (wax & henna)

12:30 - 14:00     Model 2 (wax & henna)

IMG_7301.JPG

STARTERSPAKKET

waarmee jij direct kunt starten

Ter waarde van €240,-

Henna starterskit:

6 kleuren brow henna: Blond, Golden brown, Light brown, Medium brown, Dark brown, Black, Fixing lotion, Kwast, Cleansing lotion, Tint remover, Verf bakje

JOUW INVESTERING

om jouw droom te volgen

€399,- excl. btw

Dit is inclusief een uitgebreid starterspakket waarmee jij direct aan de slag kunt.

Geïnteresseerd in deze training? Meld je aan via onderstaand formulier.

Bedankt voor jouw aanmelding! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page